Inloggen
  • +31 (0)492 51 63 49

Het nieuwe systeem om u te weren tegen insecten met wetenschappelijk bewezen werkzaamheid.

www.no-more-insects.nl
Stop insects

Ongediertepreventie insecten

Heeft u last van insecten? Dan bent u bij M2Z aan het juiste adres voor bestrijding van insecten. In de aanpak van insecten zijn de volgende onderdelen zeer belangrijk: - Hygiëne - Leefomstandigheden - Gebruik van (bestrijding)middelen. Elke insect vergt een andere aanpak en bestrijdingswijze. Daarbij is het voor zowel particulier als bedrijf zeer belangrijk een goede hygiëne te hanteren er voor te zorgen dat er genoeg wordt schoongemaakt. Wij van M2Z maken onderscheid op basis van de volgende insecten categorieën. - Kruipende insecten - Vliegende insecten - Angeldragende insecten

Daarnaast besteden we ook aandacht aan de spin, welke eigenlijk niet onder de insecten valt maar voor veel overlast zorgt. Elk insect vergt een andere aanpak. Klik op het betreffende insect voor meer informatie. Heeft u nog vragen of wilt een gratis inspectie uit laten voeren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Ongediertepreventie vliegende insecten

Last van vliegende insecten in uw huis of kantoor? Dit is niet alleen vervelend maar kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid omdat vliegende insecten tal van ziektes of infecties met zich mee kunnen brengen. M2Z geeft u een juiste identificatie van de betreffende vliegende insecten, waardoor onze experts u een advies op maat kunnen geven. Dit variërend van een juiste behandeling tot aanbeveling van de juiste insectenlampen.

We maken onderscheid in de volgende vliegende insecten:

Ongediertepreventie kruipende insecten

Kruipende insecten dragen diverse ernstige ziektes bij zich. Het risico wat deze kruipende insecten met zich mee brengen in en huizen met kinderen, ouderen of zieken is hoog. Daarnaast komen ze vaak ook in grootte getalen voor in kantoorpanden, wat kan zorgen voor vervelende situaties.

We maken onderscheid in de volgende kruipende insecten: